Client zone

Ovo je deo sajta namenjen našim klijentima. Svi naši klijenti mogu pristupiti svim svojim fotografijama i skinuti ih sa našeg sajta u punoj rezoluciji. Takođe mogu izabrati jednostavno klikom koje fotografije žele da odštampaju, u kojem formatu kao i izabrati da li žele na foto papiru, kanvas platnu itd.. Svaka galerija je zaštićena šifrom koja je poznata samo klijentu.

Ovde takodje možete pogledati video uputstva za rezervaciju temina onile i kako da skinete i izaberete fotografije za izradu.

Kako da pošaljete fotografije za izradu?

Pogledajte iznad u našem kratkom video tutorialu kako najlakše da pošaljte fotografije za izradu, koje su uključene u cenu Vašeg foto paketa. Takođe u ovom videu možete videti kako da skinete fotografije na vaš računar ili mobilni telefon, sve odjednom ili svaku pojedinačno. Omogućili smo Vam i online poručivanje Vaših fotografija u raznim dimenzijama . Tako da sada možete poručiti Vašu fotografiju na foto papiru u svim dimenzijama kao i na slikarskom kanvas platnu. Sve fotografije možete preuzeti u našem studiju ili Vam mogu biti dostavljene na kućnu adresu.

Kako da REZERVIŠete termin onlINe?

Pogledajte iznad u našem kratkom video tutorialu kako najlakše da proverite da li smo slobodni za Vaš termin i kako da rezervišete željeni paket i temin online.