Hej, ja sam Rade Jović

Osnivač i oficijalni fotograf dzophotography tima , čovek koji ima dokaz da je mlada nagazila mladoženju u crkvi, da je kumina frizura najlepša i da je bidermajer završio u rukama najbolje drugarice, jer njegovom objektivu ništa ne može da promakne.


DRAGI SVI,

DZO PHOTOGRAPHY STUDIO 

je kompanija koja je specijalizovana za profesionalno fotografisanje i snimanje svih vrsta dogadjaja , kako privatnih tako i komercijalnih.

Mi smo tim mladih, kreativnih i 

ambicioznih ljudi, koji rade posao koji vole..jer su tako u mogućnosti :-)


Osnovani smo 2014. godine u Ljuboviji, kvalitetom i konstantnim ulaganjem u znanje i opremu postali smo jedan od lidera u svetu fotografije.

Sve možemo i sve hoćemo, ali 

stvarno, ništa kobajagi :-) 


Nas studio se prostire na preko 100m2, poseduje sminkernicu, deo za osveženje, mnogo  rekvizita za fotografisanje dece kao i sopstvenu garderobu. U studiju su stalne scenografije za fotografisanje dece, odraslih kao i studijske pozadine.

Mi dosta razgovaramo, glasno se smejemo, mnogo radimo, malo spavamo, ali zato mnogo sanjamo :-)

Nekada smo kao rogovi u vreći, ali u ovome se slažemo- tri stvari odaju čoveka: njegove oči, njegovi prijatelji i njegove fotografije.

Na Vama je samo da pazite sa kim stvarate uspomene, za sve ostalo mi smo tu.


Autorska prava

Copyright

Sve slike i tekstovi koje se pojavljuju na sajtu DžoPhotography su isključivo vlasništvo fotografa Rada Jovića i zaštićeni su u skladu sa međunarodnim zakonima o autorskim pravima. Slike se ne smeju reprodukovati , kopirati , prenositi ili manipulisati bez pismenog odobrenja autora . Korišćenje bilo koje slike kao osnova za druge fotografske koncepte ili ilustracije ( digitalni , pisani mediji ili slično) predstavlja kršenje međunarodnih zakona o autorskim pravima.

All images appearing in the DžoPhotography web site are the exclusive property of photographer Rade Jović and are protected under the International Copyright laws. The images may not be reproduced, copied, transmitted or manipulated without the written permission of photographer Rade Jović. Use of any image as the basis for another photographic concept or illustration (digital, artist rendering or alike) is a violation of the International Copyright laws. 

All images are copyrighted © 2013- 2023  DzoPhotogpraphy