Hej, ja sam Rade Jović

Osnivač i oficijalni fotograf dzophotography tima , čovek koji ima dokaz da je mlada nagazila mladoženju u crkvi, da je kumina frizura najlepša i da je bidermajer završio u rukama najbolje drugarice, jer njegovom objektivu ništa ne može da promakne.


Dragi svi,


Mi smo tim mladih, kreativnih i ambicioznih ljudi, koji rade posao koji vole..jer su tako u mogućnosti :-)

Sve možemo i sve hoćemo, ali stvarno, ništa kobajagi :-)

Mi dosta razgovaramo, glasno se smejemo, mnogo radimo, malo spavamo, ali zato mnogo sanjamo :-)
Nekada smo kao rogovi u vreći, ali u ovome se slažemo- tri stvari odaju čoveka: njegove oči, njegovi prijatelji i njegove fotografije.
Na Vama je samo da pazite sa kim stvarate uspomene, a mi smo tu da ih zauvek odvojimo od zaborava.

Kontaktirajte nas

Autorska prava

Copyright

Sve slike i tekstovi koje se pojavljuju na sajtu DžoPhotography su isključivo vlasništvo fotografa Rada Jovića i zaštićeni su u skladu sa međunarodnim zakonima o autorskim pravima. Slike se ne smeju reprodukovati , kopirati , prenositi ili manipulisati bez pismenog odobrenja autora . Korišćenje bilo koje slike kao osnova za druge fotografske koncepte ili ilustracije ( digitalni , pisani mediji ili slično) predstavlja kršenje međunarodnih zakona o autorskim pravima.

All images appearing in the DžoPhotography web site are the exclusive property of photographer Rade Jović and are protected under the International Copyright laws. The images may not be reproduced, copied, transmitted or manipulated without the written permission of photographer Rade Jović. Use of any image as the basis for another photographic concept or illustration (digital, artist rendering or alike) is a violation of the International Copyright laws. 

All images are copyrighted © 2013- 2023  DzoPhotogpraphy